احتمالا این موضوع را میتوان مهمترین و کاربردی ترین بکارگیری اینترنت اشیاء در پزشکی دانست. با عمومیت یافتن اینترنت 5G تبادل اطلاعات میان اشیا مانند خودروها و وسایل روزمره مانند تلفن همراه و حتی وسایل آشپزخانه نیز به امری معمول تبدیل خواهد شد. به بیانی دیگر با استفاده از درگاه تبادل داده پرسرعت اینترنت نسل پنج 5G می توان در جهت بهبود کیفیت تجربه زندگی شهروندی اطلاعات مجاز را با سایر اشیای متعلق به آن فرد یا زندگی شهروندی وی به اشتراک گذاشت.
به عنوان مثال فرد نیازی به پرداخت عوارض خودرو هنگام خروج از شهر و یا حتی با استفاده از کارت خاص الکترونیکی و یا سایر ملحقات اضافه نخواهد داشت و صرفا با تعیین مسیر در خودرو کلیه موارد در بستر اینترنت انجام میشود. همچنین مراکز درمانی می توانند با استفاده از تجهیزات مرتبط با اینترنت اشیا اطلاعات حیاتی بیمار را لحظه به لحظه کنترل کنند و از این اطلاعات جهت بهبود روشهای درمانی شخصی سازی شده و پیشگیرانه بهرهبرداری کنند.
بر اساس یک پژوهش جدید ۸۶ درصد از پزشکان معتقدند که گجت های پوشیدنی با بهبود نظارت از راه دور بر بیمار باعث آگاهی هرچه بیشتر شخص از فرآیند درمانی اش می شود علاوه بر این پیشبینی میشود استفاده از این گجت های پوشیدنی در ۵ سال آینده هزینه های بیمارستانی را تا ۱۶ درصد کاهش دهد.
اطلاعات بیشتر: https://bit.ly/32GYGZe
:: برچسبها:
توسعه اینترنت اشیا ,
:: بازدید از این مطلب : 441
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0